Knarvik Senter
Kvernhusmyrane 15
5914 Isdalstø
Telefon  56 35 60 10
Faks  56 35 60 11

Medisinske behandlinger


Vi tilbyr et bredt utvalg av medisinske behandlinger her hos oss. Behandlingene utføres av Monica Oppedal. Monica er dermatologisk sykepleier, som har stor faglig kompetanse på  injeksjonsbehandlinger og medisinske peelinger. Hun har blitt kjent for sin visjon om å alltid gi god og relevant informasjon, ha god tid til kundene sine og utføre behandlinger som er effektive, men som gir et naturlig resultat. Vi er stolte og glade for å ha en så faglig dyktig kapasitet med på laget. Vi ønsker at dere skal bli bedre kjent med våre medisinske behandlinger, så her kan dere lese litt om de forskjellige behandlingene som Monica utfører.


Monica Oppedal


VISIA HUDANALYSE

For å kunne tilrettelegge et personlig og riktig hudpleieprogram til våre kunder, er det viktig for oss å få så god kunnskap som mulig om kundenes hud.
Her hos Knarvik hud og fotpleie klinikk kan vi tilby en grundig hudanalyse med vår VISIA maskin. Dette er en datastyrt fotografisk hudscanner, utviklet av Procter & Gamble i USA. Fotoscanneren gir oss detaljert informasjon, både om tilstand på hudoverflaten og i hudens dypere lag. Analysen viser oss hvordan det står til med hudens metabolisme, mikrosirkulasjon og næringsopptak.

Med VISIA kan vi også dokumentere resultater som følge av gode behandlinger og hjemmebehandling med produkter. Vi kan altså se effekten av behandlinger og produkter, og på den måten få informasjon om hvordan huden responderer. Eventuelt kan vi da justere behandlinger eller produktanbefalinger.

På en hudanalyse med vår VISIA-maskin får du gode råd om hvordan du bør ta vare på huden din hjemme for å oppnå de resultatene du ønsker. Vi setter gjerne opp en målrettet og helhetlig plan for deg, enten du ønsker ett hudprogram med produkter eller en behandlingsplan med hvilke behandlinger som passer deg.

Før du starter med behandlinger og nye produkter, anbefaler vi derfor en Visia 3D hudanalyse med en av våre hudterapeuter. En hudterapeut klarer ikke å avdekke alt med det blotte øye, men med VISIA hudanalyse får du svar på hvordan det egentlig står til med huden din. På den måten får du også riktige produkter og behandlinger som er personlig tilpasset og som vil gi optimal effekt for din hud. Dette gir deg et raskere resultat, og ikke minst, en mye bedre og langvarig riktig hudpleie. Når du føler for det, kan vi ta en fornyet hudanalyse for å se om det har skjedd en forbedring. Vi glemmer fort hvordan huden var tidligere, og ofte tar utålmodigheten overhånd. Dersom man følger en anbefalt plan, vet vi av erfaring at man stort sett får gode resultater. Analyseverktøyet vårt, som benyttes for å analysere din hud så presist som mulig, består av et digitalt kamera som “leser” hudtilstanden din i dybden, og gir presise målinger av: Rynkedybde, fuktighetsnivå, pigmentskader, brune flekker, poretilstoppinger og acne- og karsprengninger. Vi gjør oppmerksom på at alle våre hudterapeuter utfører VISIA hudanalyse.KONSULTASJONSTIME

Her får du informasjon om de forskjellige behandlingene, og hvilke type behandling som egner seg best for deg. Hvilke type og mengde produkt som behøves avhenger av området man ønsker å behandle, dette vil behandler gi deg råd om under konsultasjon.
BOTOXBEHANDLING 

Botox er verdens mest benyttede behandling for fjerning av linjer og rynker.
Denne metoden brukes for å få muskler til å slappe av.
I kosmetiske behandlinger er det særlig ansiktsmuskler som behandles.
Vi behandler blant annet disse områdene:
 • Sinnarynke
 • Kråketær
 • Linjer i panne
 • Svettebehandling
INJEKSJONSBEHANDLINGER

 • "Kråketær"
 • "Sinnarynken"
 • "Trette øyne"
 • Poser og mørke ringer under øynene
 • Volumtap
 • Leppekontur
 • Dype linjer og rynker
 • Generell hudforbedring/fuktbehandling
Monica behandler forskjellige områder, og bruker TEOSYAL når hun tar injeksjonsbehandlinger.
Hva er TEOSYAL?
TEOXANE Laboratories som ble opprettet i 2003 i Genève Sveits er spesialisert på utvikling og produksjon for å imøtekomme et stadig mer krevende og resultatbevisst marked. Som en av markedets mest moderne hyaluronsyre fillere TEOSYAL er vi stadig i utvikling. På grunn av høy kvalitet og kontinuerlig forskning samt innovasjon, er TEOXANE Laboratories nå til stede i over 100 land. TEOSYAL er kåret til årets INJECTABLE i medisinske tidsskrifter mange år på rad. Sikkerhet, effekt og holdbarhet, er verdsatt av leger og pasienter verden over. TEOSYAL har alle medisinske godkjenninger i Europa med BSI notified body, FDA accredited. Teosyal er i dag en av verdens mest utførte behandlinger med snart 8.000.000 injeksjoner. Sammen med Restylane og Juvederm topper Teosyal antall injeksjoner verden over.

Hvorfor velge TEOSYAL?

TEOSYAL SETTER TRYGGHET OG KVALITET FØRST.
Du kan som kunde være trygg på at du er i gode hender. TEOSYAL spesial utdanner plastikkirurger, leger, kosmetiske sykepleiere i våre teknikker. De regulerer også markedet svært strengt for å kunne gi deg den trygghet du fortjener som kunde. Alle klinikker og private sykehus som utfører TEOSYAL behandlinger må godkjennes fra leverandør. Du velger TEOSYAL dersom du ønsker en skjønnhetsbehandling som er naturlig og trygg. Millioner av mennesker har valgt TEOSYAL, og produktet er dermed en av verdens mest benyttede innen estetiske injeksjonsbehandlinger basert på hyaluronsyre. TEOSYAL gir et naturlig resultat, og er basert på moderne monofase cross-linking teknologi med hyaluronsyre som er identisk kroppens egen hyaluronsyre. TEOSYAL er 100% ren hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer. Hyaluronsyren brukes naturlig opp av kroppen og er derfor ikke permanent, dette gir deg også den trygghet at dersom resultatet ikke svarer til dine forventninger kan det enkelt fjernes. ved bruk av hyalase. TEOSYAL er ledende på markedet. Hyaluronsyren de fremstiller er ikke-animalsk og dermed fri for allergiske reaksjoner. Produktene med TEOSYAL gir deg en behandling som er skreddersydd til dine ønsker og behov – og resultatet er synlig umiddelbart. Behandlingen er ikke kirurgisk, og du slipper derfor sykemelding og kan fortsette dine daglige gjøremål straks.
Les mer om TEOSYAL på www.teosyal.no


Ønsker du en sunn hud? Trenger huden din fuktighet? Vi har løsningen!
REDENSITY 1


Hyaluronsyre og vitaminer i et unikt design

 • Tilfører viktige antioksidanter for huden
 • Beskytter huden mot forurensing
 • Reduserer rynker og linjer
 • Gjenskaper fuktighet i huden
 • Gjenoppbygger hudstrukturen
 • Reduserer og forebygger solskaderMørke ringer rundt øyne? Løs hud og linjer under øyne? Vi har løsningen!

REDENSITY 2 EYES

Spesialutviklet til behandling av mørke ringer og huden rundt øyne.

 • Reduserer eller fjerner umiddelbart mørke ringer
 • Reduserer linjer og rynker rundt øyne
 • Gir deg et mer opplagt uttrykk
 • Tilfører viktige vitaminer og antioksidanter
 • Stimulerer fuktighetsbalansen rundt øyneKJEMISKE PEELINGER

DERMACEUTIC COSMO PEEL/TCA PEEL
Dette er en medium dyp peeling med relativt kort nedetid. Cosmo Peel er en TCA basert peeling som er velegnet til behandling av voksen, aldrende, solskadet hud, tap av elastisitet og kollagen, arr, rynker og usunn livsstil som har satt sitt preg. Cosmo Peel er også effetiv på strekkmerker.
Beskrivelse av behandlingen
En behandling varer normalt i 15 – 30 minutter og består av flere trinn. Først renses huden med en pre-peel cleanser (Cleanser 5 eller Foamer 15). Deretter påføres peelingen over hele ansiktet og blir liggende på i noen få minutter for å få effekt. Mens peelen ligger på vil klienten føle en lett kribling noe som er tegn på at peelingen virker. Det er også vanlig å kjenne en varmefølelse i huden under peelingen. Når behandlingstiden er over påføres Cosmo Cream som vil gi en umiddelbar demping av kriblingen og varmefølelsen. Klienten går hjem med peelingen på huden og fjerner den selv etter 12 timer. Noen få dager etter behandlingen kommer en avflassing, noe som er normalt og ønsket.
Forberedelse og oppfølging
For å forbedre effekten av peelingen foreslår vi et skreddersydd personlig for- og etterbehandlingsprogram. Dette programmet består av personlig utvalgte produkter til deg. Dette vil forbedre og forlenge Cosmo peel resultatene. Det er veldig viktig  med høy UV beskyttelse så lenge du er under peeling behandling.
ELIXIR PEEL 70 %
Dette er en trygg og virkningsfull behandling som gir en sunnere hud, mer glød, finere porer, glattere og jevnere hudoverflate. Naturlig resultat.
Her bruker man glykolsyrer på styrken 70%. Høyere konsentrasjon enn 30% vil gi det øverste hud-laget en ”skade” og føre til eksfoliering. Behandlingen forbedrer ujevn pigmentering, tørrhet, akne og fine linjer. Alle hudtyper kan behandles. Du kan gå på jobb samme dag. Anbefales forbehandling med hjemmeprodukter for bedre og dypere resultet. For maksimal effekt trengs 4-6 behandlinger. For dypere effekt kan det etterbehandles med Retinol peel 11%.Timebestilling på 56356010, på hjemmesiden eller via Fixit app.