Knarvik Senter
Kvernhusmyrane 15
5914 Isdalstø
Telefon  56 35 60 10
Faks  56 35 60 11

Green Peel®

Behandlingen med synlige resultater på minimum av tid har nå landet i Knarvik. Og vi er super giret på å jobbe med denne behandlingen som gir optimale resultater med minimal belastning på huden.Green Peel® er nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. Dette er en medisinsk utviklet peeling på ren plante basis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner innerst til ytterst.

Med en global erfaring gjennom 50 år, gir Green Peel en trygg og enestående erfaring i hudforbedring og er en trygg vei til optimal hudhelse, helt i tråd med vår filosofi.

Green Peel har behandlinger for alle hudtyper og alle aldre, med tre hovedbehandlinger som tilpasses individuelt kan vi gi en felles løsning til alle behov.


      Green Peel® Fresh Up 
- Mildeste urtepeelingen, også kalt "partypeel".

Optimal glødende hud samtidig en ideell forebyggelse av aldring og tap av spenst. Flere og flere tar behandlingen før de skal ut og stadig flere kjendiser er blitt avhengig av peelingen før de entrer scenen. Peelingen gir en glød en ikke kan sminke seg til. Samtidig gjør den underverker på store porer og uren hud. Sensitive kunder som ikke tåler kjemisk peel og syrebehandlinger er lettet over at de også kan ta en behandling som virker og faktisk styrker huden. 60 min + Hjemmeproduktene optimerer resultatene. Stadig flere oppdager hvordan produktene styrker hudbarrieren og får all hud i balanse. 

Kr. 1.100,-  
Green Peel® Energy

- En dypere variant som holder det den lover!

En skikkelig energibombe med synlige resultater på minimum av tid. Perfekt for de som ønsker en kraftigere antiage og forbedring av konkrete hudproblem. Alle hudens funksjoner, som svekkes med årene, blir stimulert opp. Urtepeelingen har samme ph som huden og stripper derfor ikke hudbarrieren, men styrker den. Ideel som en intensiv anti-rynke behandling 4-6 ganger i året eller 2-3 etter hverandre som kur. Peelingen er ideell som tilvenning til den dypeste behandlingen. Energy gir umiddelbar effekt uten å begrense hverdagen.  Samme dag føles huden rød og varm, men ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Noe flassing kan oppstå hos noen. Etterbehandling hjemme med spesialtilpassede produkter er nødvendig.

Kr. 1.700,- Green Peel® Classic 
- Den opprinnelige Green Peel® behandlingen, og den dypeste av de tre utgavene. 

Total hudfornyelse på 5 dager brukt i over 50 år i over 50 land. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Denne behandlingen har bevist at det er mulig å behandle konkrete hudproblem for hele kroppen – en trygg og ekstremt effektiv måte ved hjelp av hudens egne ressurser. Rett etter behandlingen er huden rød og varm. Dagen etter er huden roligere, men stram. Den 3. og 4. dagen skiftes huden ut ved å flasse. NB! Ikke alle har synlig flassing, men optimal hudforbedring oppnås uansett. Inkludert i prisen en oppbyggende etterbehandling etter 5-6 dager på ca 60 min. Spesialtilpassede hjemmeprodukter etter behandlingen må brukes. 

Kr. 2.700,- 
Behandlingen er elsket av mange. Se hva flotte Camilla Pihl mener:
http://www.camillapihl.no/…/02/behandlingen-jeg-sverger-til/Timebestilling på tlf: 56356010, FIXIT app eller www.hudogfotpleie.no